Ta med kompisgänget, familjen eller konferensen på skotersafari och upplev mängder av milslånga skoterleder i vackra omgivningar.

Skotersafari

För dig som vill njuta av en skön dag på fjället och uppleva naturen på nära håll. Vi anpassar körningen helt efter era önskemål, typ av sällskap och erfarenhet. Vi startar på morgonen är borta hela dagen, mat och övriga aktiviteter ingår i priset.

Behöver du hjälm, glasögon, skor eller ytterligare utrustning meddelar du detta i samband med din bokning. Våra erbjudanden passar dig som aldrig suttit på en skoter, till den mest erfarne med egen utrustning. Självklart erbjuder vi även en skräddarsydd lösning som passar just ditt gäng.

Snowcamp har allt som krävs för en lyckad skoteråkning med egen skoteruthyrning, butik, skoterparkering, bensinstation och möjlighet till förvaring för dig med egen skoter. Missa inte vår ”Afterskoter” på Johannas Fjällkrog – vi kör så ofta det bara går.

Skoteråkning är tillåten i Borgafjäll mellan början av december och 5:e maj, därefter råder skoterförbud även om snön ibland ligger längre. Mer bra och nyttig information finns hos Borgafjäll Skoterklubb.

Pris och information:

• TBC

• TBC

• TBC

• TBC

Pris: Prisuppgift vid förfrågan

Bokningsförfrågan

Datum
Välj ett datum för din skotertur
Field is required!
Field is required!
Antal personer:
-
+
Field is required!
Field is required!
Din epost:
Skriv in din epost här
Field is required!
Field is required!